Søndag den 23. august kl. 14.00. Gudstjeneste på Kirkeskibet

Kristin Martinsen
Kirkeskibet i Sydhavnen

En gudstjeneste i bevægelse af vandet under kirken og af dansk tegnsprog i den. Tekstlæsning ved Kristin Martinsen.

Efter gudstjenesten serveres en kop stående kaffe udenfor. Tilmelding på Facebook eller til Lise Lotte Kjær på llk@km.dk

Velmødt!

Adresse: Topstykket 20, 2450 København

Mandag den 28. september kl. 19.00-21.00. Foredrag ved Kirsten Styltsvig

Spændende foredrag ved Kirsten Styltsvig i Døves Kirke: "Din kuffert vil gerne bestemme din rejse."

Kirsten er psykoterapeut og fortæller om, hvordan man blive mere bevidst om sit liv og om, hvad man bærer med sig gennem sin opvækst og dermed få det bedre.

Vi begynder med at få lidt chips, sodavand m.m., og foredraget begynder kl. 19.00.

Man kan komme ind kl. 18.30.

Deltagelse koster 25 kr. Foredraget er på dansk tegnsprog, og der tolkes ikke.

Søndag den 1. november kl. 14.00. Alle Helgen

Ved gudstjenesten mindes vi vores døde, og vi tænder lys i kirkens have.

Foredrag ved Imam Naveed Baig, PhD Fellow ved Universitet i Oslo: "Hjerte til hjerte- det åndelige sprog, der opstår i mødet med mennesker i sorg.

Fortællinger fra arbejdet med muslimske patienter på hospitaler".

Tilmelding ikke nødvendigt. Alle er velkomne!

Tirsdag den 24. november kl. 10.30. Sansejulegudstjeneste

Tirsdag den 24. november kl. 10.30 er der en sansejulegudstjeneste i Døves Kirke, tilrettelagt særligt til døvblinde.

Smørrebrød efter gudstjenesten. Tilmelding inden den 17. november af hensyn til antal af smørrebrød.

50 kr. pr. person. (Ledsager skal også betale).

Alle er velkomne.

Søndag den 29. november kl. 14.00. Første søndag i advent

Et nyt menighedsråd tiltræder.

Et nyt kirkeår begynder.

Denne stor festdag bliver i år noget ganske særligt. På glædeligt gensyn!

Tilmelding ikke nødvendigt. Alle er velkomne!

Søndag den 6. december kl. 14.00. Familiegudstjeneste med krybbespil i Døves Kirke

Kære alle børn!

Har I lyst til at lave krybbespil/teater? Det kunne være meget hyggeligt, hvis I vil være med.

Der er roller som for eksempel Jomfru Maria, Josef, hyrde og engel, hvor I ikke behøver sige noget. Det er sjovt og ikke svært.

Børn i ALLE aldre kan være med!

Krybbespillet starter kl. 14.00 søndag den 6. december. Så vi skal mødes samme dag kl. 11.30.

Vi starter med at finde ud af tøj, roller osv og øve os. Forældre er meget velkomne til at være med og hjælpe os.

Der bliver serveret kiks og saftevand til børnene.

Vi glæder os meget til at se jer!

OBS! Man kan selvfølgelig også bare komme og opleve krybbespillet:-) Tilmelding ikke nødvendigt.

Efter krybbespillet bliver der serveret æbleskiver. 25 kr. for voksne. Børn gratis!

Pssst...Måske kommer der en julemand på besøg?:-)

Tilmelding til krybbespillet