Venskabsmenighed i Nigeria

Døves Kirke har en venskabsmenighed i Yola, i landet Nigeria, hvor Døves Kirke blandt andet hjælper med at sponsorere til ildsjælden døvepræst Ruth Ulea.

Døvepræst Lise Lotte Kjær og kordegn Heidi Nissen Moesby besøgte i februar 2013 Yola sammen med Lilly Krarup og Brit Holm Andersen. Det blev til en uforglemmelig rejse for dem, fordi de var vidne til at ildsjælen Ruth Ulea, efter 20 års kamp, blev ordineret som præst.

Døvepræst Lise Lotte Kjær og kordegn Heidi Nissen holder foredrag om deres uforglemmelige rejse, så hvis I er interesseret i et foredrag, er I velkommen til at kontakte kirkekontoret.

Kontakt kirkekontoret

Støt vores venskabsmenighed i Nigeria

Døves Kirke støtter sin venskabsmenighed med bl.a. byggeriet af Ruth Uleas døvekirke i Yola, og det går fremad med projektet, men de har stadig brug for jeres støtte, så hvis I vil bidrage til projektet, kan I overføre til:

Reg. 2191 – Konto: 6446106013 og skriv: ”Kollekt Nigeria”

Døves Kirke vil være taknemmelig for jeres hjælp! Tak for jeres støtte.