Orgel

1904-1988 havde kirkens organister spillet på et harmonium . Det stod i koret, hvor der er stengulv. Mange døve havde dog svært ved at høre musikken fra et harmonium.

Nogle år før 1988 måtte kirken låne et mindre flytbart orgel som Frederiksberg provsti ejede, men orglet skulle også være til rådighed for andre kirker på Frederiksberg.

Kirken ville gerne købe et nyt orgel, men manglede pengene. Men så en dag skete der noget glædeligt. En fast kirkegænger, Henning Dræby kom i kirken og sagde: "Værsågod her er 60.000 kr. til et nyt orgel" Kirken fandt et elorgel som ville passe godt til kirken og til orglet hørte der to store højtalere, som blev anbragt på gulvet i kirkerummet foran første bænk i hver side. Dette orgel kunne give musik i mange toner og højtalerne kunne satte kirkens gulv i svingninger.  

Organisten prøvespillede orglet til en gudstjeneste i kirken den 18. november 1988 og det blev godkendt af Henning Dræby. Da det viste sig, at orglet kostede 74.000 kr. skrev Henning Dræby straks en ekstra check på det manglede beløb (14.000 kr.) 

Orglet blev sidenhen flyttet til første sal oppe over indgangspartiet og det bliver stadig spillet til gudstjenester og højtider i dag.