Tegnbibel

Danmarks 4000 døve kan med Tegnbibel opleve bibelens tekster på deres eget modersmål, nemlig dansk tegnsprog.

Tegnbibel er autoriseret af Hendes Majestæt Dronning Margrethe II, og den blev taget i brug til en festgudstjeneste i Døves Kirke den 3. februar 2013, hvor Hendes Majestæt Dronning Margrethe II deltog i.

Tegnbibel indeholder filmoptagelser af en komplet oversættelse til dansk tegnsprog af:

- Hele Lukasevangeliet

- Udvalgte tekster til kirkeåret, populære salmer og Folkekirkens ritualer på dansk tegnsprog

- Folkekirkens ritualer i en gengivelse på tegnstøttet kommunikation, som er en kommunikationsform, nogle døvemenigheder foretrækker.

Tegnbibel er udgivet af Bibelselskabet i samarbejde med Schwung.

Du kan også bestille Tegnbibel på et USB-stick, så oversættelsen kan anvendes offline