Kirketegn

En samlet oversigt over kirketegn har længe har været savnet i døvemenighederne, blandt tegnsprogstolke, studerende og andre interesserede.

Derfor har en arbejdsgruppe i Døves Kirke, bestående af Lise Lotte Kjær, Bodil Sørensen, Heidi Nissen Moesby og Ritva Bergmann, gennemgået tegnene, med kyndig hjælp af tegnsprogsekspert ifm. Tegnbibelen, Anne Skov Hårdell.

Optagelsen af ca. 170 kirketegn fandt sted i slutningen af februar 2019, med Gertrud Magnusson som model og Ritva Bergmann som tegnsprogskonsulent. Kim TN Moesby stod for optagelsen og redigeringen. Heidi Nissen Moesby sørgede for uploading til døvemenighedernes hjemmesider.

Ritva Bergmann arbejder videre med at registrere kildeangivelser af selve tegnene, som tilføjes senere på hjemmesiden.

Vi håber du vil gå på opdagelse på hjemmesiden, og se de forskellige kirketegn.

Rigtig god fornøjelse.

Gertrud Magnusson Tegnmodel