Konfirmation

Konfirmation af elever fra skolen på Langlinieskolen og Geelsgårdskolen finder sted i Døves Kirke Palmesøndag eller efter aftale. Henvendelse skal ske til døvepræst Lise Lotte Kjær

Konfirmation af elever fra Benløse Skole i Ringsted eller fra Rugvængets Skole i Ballerup: Henvendelse skal ske til døvepræst Marie Louise Bork Winther

Da du blev døbt, sagde dine forældre ja på dine vegne. Ved konfirmationen er det din egen tur til at sige ja til den kristne tro.
Ved konfirmationen bekræfter Gud det løfte, han gav, da du blev døbt. Nemlig løftet om altid at være der for dig. Også når du nu går fra at være barn til at være ung, for konfirmationen er det kirkelige ritual, der markerer overgangen fra barndom og ungdom.

Mange konfirmander er i tvivl, om de nu tror rigtigt eller nok til at blive konfirmeret. Men man kan ikke sætte tro på formler, så det handler ikke om at tro nok. Tro handler også om tvivl. Og så er det så heldigt, at det ikke kun er dig, der skal sige ja ved konfirmationen. Det er nemlig først og fremmest Gud, der bekræfter at være med dig. Så man kan sige, at du ved konfirmationen ikke siger noget om, hvor meget eller lidt, du tror. Men du siger ja til at blive velsignet og til at Gud er en del af dit liv.
Du skal dog være døbt for at kunne blive konfirmeret, så hvis du ikke allerede er døbt, skal du døbes, før du kan blive konfirmeret.

Konfirmationsforberedelse

Konfirmationsforberedelse i Døves Kirke foregår efter aftale med skole og forældre. Dine forældre skal udfylde et skema, der giver kirken lov til at tage dig med på udflugter.

Når du går til præst lærer du om Gud, Jesus, dig selv og mange andre emner, som har med tro at gøre. Vi snakker om livets store spørgsmål, og alt det der virkelig betyder noget.

Om kærlighed, om venner, men også om hvad der sker, når man dør, og om at være ked af det. Vi læser, ser film, laver juleteater, tager på ture, løser opgaver og selvfølgelig: Hygger.

Ud over konfirmationsforberedelsen skal du deltage i mindst 6 gudstjenester op til din konfirmation.

Vi glæder os til at se dig!